CNC-BEARBEJDNING OG CNC-FRÆSNING

CNC-BEARBEJDNING OG CNC-FRÆSNING

". . d e t   e r   v i g t i g t   f o r   o s ,   a t   k v a l i t e t e n   b l i v e r   h e l t   i   t o p . . "

Mekanic tilbyder CNC-bearbejdning og CNC-fræsning på vores drejebænke og fræsemaskiner for blandt andet slagterier, fiskefabrikker og olieindustri i hele Danmark. Al CNC-arbejde på CNC-drejebænke sker på vores veludstyrede maskinværksted.

CN-FRÆSNING MED DREJEBÆNKE MED STOR KAPACITET

Vores maskinværksted har en anseelig kapacitet til CNC-bearbejdning og CNC-fræsning på vores effektive CNC-drejebænke og CNC-fræsemaskiner, og det er ligegyldigt, om der er tale om en enkelt prototype eller en større serie.

Vores velholdte drejebænke og fræsemaskiner betjenes af erfarne folk, der sætter kvalitet i højsædet. Derfor kan du altid være sikker på en ordentlig fræsning, og det betyder ikke noget, om der er tale om en hastesag.

Vores ekspertise inden for CNC-bearbejdning og CNC-fræsning er præcision, og det er altid vigtigt for os, at kvaliteten bliver helt i top. Det betyder med andre ord, at vores kvalitetsstandard er højre end minimumskravene til de opgaver, som vi løser på vores CNC-drejebænke og CNC-fræsemaskiner.

VI LAVER ALLE SLAGS KOMPONENTER

Vi kan fremstille både færdige komponenter og delvist færdige komponenter, og vi kan udføre CNC-fræsning og CNC-bearbejdning i alle produktionsmængder. Værkstedets velholdte CNC-drejebænke og CNC-fræsemaskiner vil altid sikre spåntagning i højeste kvalitet.

FÅ EN PRIS PÅ CNC-BEARBEJDNING

Du er meget velkommen til at kontakte Mekanic for at høre nærmere om CNC-bearbejdning og CNC-fræsning på vores CNC-drejebænke og CNC-fræsemaskiner, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 98 21 20 67, men du er også velkommen til at sende os en e-mail på jakup@mekanic.dk.