METALBEARBEJDNING

METALBEARBEJDNING OG SPÅNTAGNING PÅ CNC-MASKINER

". . V o r e s   s p e c i a l e   e r   p r æ c i s i o n . . "

Mekanic tilbyder metalbearbejdning på vores velfungerende maskinværksted for blandt andet slagterier, fiskefabrikker og olieindustri i hele Danmark. Vi udfører metalbearbejdning i alle mængder, lige fra et enkelt emne og opad. Al vores spåntagning udføres naturligvis i høj kvalitet.

VI UDFØRER METALBEARBEJDNING I HØJESTE KVALITET

Vi udfører metalbearbejdning på vores CNC-drejemaskiner og CNC-fræsemaskiner, og med vores effektive og velholdte produktionsapparat er vi i stand til at udføre spåntagning i den bedste kvalitet på vores maskinværksted.

Vores speciale er præcision. Det er vigtigt for os, at kvaliteten er helt i top. Det betyder med andre ord, at vores kvalitetsstandard er bedre end minimumskravene til de opgaver, som vi løser på vores CNC-drejemaskiner og CNC-fræsemaskiner.

PRODUKTET ER KLAR TIL BRUG EFTER BEARBEJDNING

Vi lægger i det hele taget vægt på, at vores kunder skal kunne stole på, at kvaliteten i vores metalbearbejdning holder hver eneste gang. 

Emner og komponenter skal være klar til brug uden efterbearbejdning. Vi sikrer således, at du kan få en optimal afsætning af dit produkt, når vi arbejder med mekanisk design.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på metalbearbejdning, eller hvis du i første omgang ønsker en drøftelse af, hvad vi kan tilbyde din virksomhed.