Om os

HVEM ER VI?

INDEHAVER


Mekanic drives af Jákup Flovin Jacobsen, der er født i 1963 og uddannet maskinmester i Aarhus 1988. Hans uddannelse er siden suppleret med teknonomkurser i kvalitetsstyring og SolidWorks Professionel 3D-CAD Solid Modeling m.m.

​Jakup er færing og anvender den færøske kreavititet i sit tætte samarbejde med sine kunder. Han har mange års erfaring inden for bl.a. marine-, olie- og gasindustrien samt komponenter der er udsat for kraftig korrosion. Mekanic er underleverandør til flere førende  virksomheder i Norden.

EKSISTERET SIDEN 1990


Mekanic blev etableret i 1990 i Fjerritslev, som er kendt for sine driftige iværksættere. Der etablerede Jakup Mekanic og har fungeret som underleverandør. Mekanic har løbende investeret i moderne og effektive produktions-udstyr, der matcher Mekanics vision om at kunne levere kvalitets-produkter til aftalt tid og til konkurrencedygtige priser.

Gennem løbende efteruddannelse og opkvalificering, har Mekanic i dag en medarbejderstab der matcher moderne krav indenfor udvikling, design, prototypefrembringelse, samt seriepoduktion.


KVALITETSSTANDARD


Vores speciale er præcision – kvaliteten skal være helt i top! Det vil sige, at vores kvalitetsstandard er bedre end minimumskravene til de opgaver, vi løser. Vores kunder skal kunne stole på, at kvaliteten holder hver gang. Produktet skal være klar til brug uden efterbearbejdning og leveres til aftalte tid. Kort og godt: Vores mål er at leve op til kundernes fulde tilfredshed.

VORES HOLD

​Jakup Flovin Jacobsen

​Ejer og konstruktør

jakup@mekanic.dk

Tel: +45 24491467

Marjun Højgaard

Marketingkoordinator

og produktion

Nikolaj Østergård

​Industritekniker

Produktionsleder​

Kasper Prang

Industritekniker

LÆRLINGE

Manja M. K. Bransholm

Industritekniker

Bjørk Nielsen

Industritekniker